FAKANSI KAS

VAKANTIEHUIS

Kas bou di Streanan is gelegen in een zeer rustige - hoewel dichtbij de luchthaven - en goede woonwijk Belnem/Lima, ongeveer 5 km ten zuiden van de hoofdstad Kralendijk. De stranden "Bachelor's Beach" en "Playa Palu di Mangel" zijn nabij, dus berijk je de Caraïbische Zee in slechts een paar minuten lopen. Het vakantiehuis ligt in een tropische tuin met slechts 1000 m², heeft een kavelopp van 130 m² en is als volgend samengesteld:

Woonkamer met zitbank en fauteuils
Ruim uitgeruste open keuken en eetplaats
Slaapkamer met een King Size tweepersoonsbed, airco en privé badkamer, met douche en toilet
Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, airco en twede badkamer, met douche en toilet
Elke kamer met plafondventilator
Royal en overdekt terras op tuinzijde, met tweede eetplaats en gezellige loungeset
Gratis Internet en wireless LAN (WLAN)
Kabel TV/Radio
Hangmat, hangstoel, barbeque


In de tuin met oude en dus grote bomen en planten zult je vele prachtige plekken vinden om te ontspannen, zoals op het terras of in de hangstoel in de schaduw. Een grote spoelbak in de tuin is ideaal geschickt voor het afwassen van duikspullen. Natuurlijk kun je zoals nodig ook de privé parkeerplaats gebruiken.

Save Our Environment & Your Vacation Budget! Kas bou di Streanan “staat goed in de wind" en is beschaduwd door grote boomen. Met een voldoende ventilatie, heb je een aangename temperatuur in het huis, ook zonder air conditioning. De Caraïbische landhuis stijl van het huis met zijn hoge plafonds creëert een uitgebreide gevoel van ruimte en heeft ondersteuning voor een goed klimaat in Kas bou di Streanan. Ongeacht is airconditioning in de slaapkamers beschikbaar. Maar keer op keer, mag je niet vergeten dat je op een eiland bent - wij moeten hier alles dure produceren of extra bieden. Een respectvolle en zachte behandeling van natuur en alle resources zoals elektriciteit, gas en water is voor ons ook allemaal voordeelig!

Ongeacht of je een duikvakantie plant of gewoon lekker genieten wilt van de zon, we hopen dat je jezelf in ons huis onder de sterren net zo comfortabel voelen zult als wij.

   
               
               
   

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

De strand "Bachelor's Beach" is nabij, dus berijk je de Caraïbische Zee in slechts een paar minuten lopen.

21 21 21 21 22

   

BONAIRE, CARIBBEAN NETHERLANDS:

ONE OF THE WORLD'S GREATEST DESTINATIONS TO DIVE...